IMG_4925.jpg

Lærer

 
 

Jeg er 50 år

Nå har jeg praktisert yoga i 20 år. Jeg turnet i 10 år og klatret i 10 år. Nå bor jeg ved havet og surfer. Jeg er en kvalifisert lærer med lang erfaring. Jeg underviste på flere yoga studioer i Oslo før jeg flyttet til Stadlandet for 10 årsiden . Her har jeg eget studio og bolig i en nedlagt bygdeskole ved havet.
Som lærer er jeg streng med basis øvelsene og kroppsholdning, men har en fri , leken og myk yoga stil. Jeg vil hjelpe deg med min kroppsbevisthet, erfaring og hands-on justeringer til og komme dypere inn i din yogapraksis. Havet, vann og bølger gir inspirasjon til å oppleve at vi er en del av naturen og naturen er en del av oss.

En fri kropp

Det er lettere og legge hverdagen vekk når du er omgitt av mektig natur. Du vil oppdage hvordan hodet og kropp kan bli venner igjen. Bli interesert i og finne tilbake til friheten i kroppen og tankene. Lære deg hvordan du vedlikeholder kroppen inn i alderdommen. Forstå hvordan du kan finne frem i ditt indre kart, oppleve balanse og få kontakt med hele deg. Du lærer om pust, kroppsbevisthet, avspenning og meditasjon. Sammen ser vi på deg, finner dine svakheter og jobber med det. Andre metoder er massasje/bodywork som vil gjøre deg oppmerksom på blokkeringer i krroppen. Får du løst opp i disse, vil energien flyte bedre. Du vil reise hjem med ny forståelse, inspirasjon og et daglig yoga program som passer for deg.